Predstavitev Podjetja

DISTRIBUTER PREHRAMBENIH ARTIKLOV

Korenine podjetja Monsun, d.o.o., segajo v leto 2004, ko se je podjetje ukvarjalo z gradbeno dejavnostjo, investicijskimi vlaganji in tudi z gostinstvom.

Sprememba lastniške strukture in vstop novih družbenikov, hkrati pa izkušnje, pridobljene v preteklosti, so bile razlog, da je podjetje leta 2011 razširilo svojo dejavnost na področje trgovine z živili. Ta pa je v zelo kratkem času postala naša glavna dejavnost.

Postali smo eden večjih distributerjev svežih, zamrznjenih in konzerviranih prehrambnih artiklov v Sloveniji.

Naše stranke so gostinske verige, posamezni gostinci, osnovne in srednje šole, vrtci, javni zavodi, grosisti, večji trgovski subjekti, mesarji, ribarnice in veliko število končnih potrošnikov.

Med pomembnejšimi referencami, s katerimi se lahko pohvalimo so Slorest, Sava turizem, Spar Slovenija, Spar restavracije, Mercator C & C, Engrotuš, trgovine Jager in E. Leclerc.

Svojo delovanje pa smo razširili še izven meja (Hrvaška, Avstrija, Madžarska, Italija, Španija in Slovaška).

Naš asortima obsega naslednje skupine artiklov: glavonožci, raki in morski sadeži, ribe, perutnina, rdeče meso, divjačinsko meso, mesni izdelki, race in gosi, mleko in mlečni izdelki, sadje in zelenjava, konzervirani izdelki, pijače, sveže ribe, raki in mehkužci ter testenine.

Trenutno sodelujemo z dobavitelji iz držav članic Evropske unije in dobavitelji iz držav tretjega sveta.

1000

Različnih Artiklov

800

Zadovoljnih Strank

12

Specialnih Dostavnih Vozil

40

Zaposlenih

Zgodovina Podjetja

Untitled-7
Ustanovitev Podjetja
Korenine podjetja Monsun, d.o.o., segajo v leto 2004, ko se je podjetje ukvarjalo z gradbeno dejavnostjo, investicijskimi vlaganji in tudi z gostinstvom.
food
Sprememba lastniške strukture.
Podjetje razširi dejavnost na področje trgovine z živili.
skl
Selitev v nove poslovne prostore
Februarja 2018 smo se preselili v nove poslovne prostore, na Kolodvorsko cesto 3 v Kranju. Skladišče Kolodvor v Kranju je veliko 1500 m2. V zamrzovalnici (-18 stopinj Celzija) je 1500 paletnih mest. V hladilnicah (0-4 stopinje Celzija) pa je 250 paletnih mest. Skladišče je opremljeno z najmodernejšo tehnologijo, s katero lahko zagotovimo logistiko na najvišjem nivoju.
dosta
Naročila preko spleta
Leta 2020 omogočimo naročanje naših artiklov preko spleta tudi končnim kupcem, skupaj z dostavo v bližino doma.
Trudili se bomo tudi naprej

Nekaj Slik Našega Podjetja

Dobavitelji

Zelo smo ponosni na sodelovanje s številnimi svetovno znanimi dobavitelji. Izmed evropskih držav sodelujemo s podjetji iz Španije, Portugalske, Francije, Nemčije, Litve, Poljske, Ukrajine, Velike Britanije, Škotske, Hrvaške, Madžarske, Slovaške, Italije in Grčije.Naši dobavitelji so tudi iz naslednjih držav: Kitajska, Indija, Vietnam, Ekvador, Južnoafriška republika, Mavretanija, Senegal, Maroko, Kanada, Argentina, Čile, Peru, Brazilija, Urugvaj in Nova Zelandija.

Med skoraj 150 dobavitelji smo izbrali nekaj svetovno znanih, s katerimi tedensko širimo naš skrbno izbran asortiman artiklov

Main Menu